ΕΣΠΑ
Αποστολή σε όλη τη χώρα - Vast αποστολη σε ολη τη χωρα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες - Vast τηλ. παραγγελίες 2610 436 600
0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

×

Εγγραφή

Στοιχεία Προφίλ

Στοιχεία Εισόδου

Σύνδεση

Το Όνομα είναι υποχρεωτικό!
Το Επώνυμο είναι υποχρεωτικό!
Το Όνομα δεν είναι έγκυρο!
Το Επώνυμο δεν είναι έγκυρο!
Η Διεύθυνση E-mail δεν είναι έγκυρη!
Η Διεύθυνση E-mail είναι υποχρεωτική!
Αυτό το E-mail χρησιμοποιείται ήδη!
Ο Κωδικός είναι υποχρεωτικός!
Ο Κωδικός δεν είναι έγκυρος!
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε 6 ή παραπάνω χαρακτήρες!
Παρακαλώ χρησιμοποιήστε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Οι Κωδικοί δεν είναι ίδιοι!
Η αποδοχή των όρων χρήσης είναι υποχρεωτική!
Η διευθυνση E-mail ή ο κωδικός είναι λάθος!

Πολιτική Επιστροφών

 • Προϋποθέσεις

  Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας στο eShop μας. Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

  Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη πλήρη, χωρίς φθορές κλπ. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες, και να φέρει όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής Ταχυδρομικής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

 • Κόστος Επιστροφών

  Τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας στο eShop Vast.gr επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων στον πελάτη γίνεται με δική μας επιβάρυνση.

 • Επιστροφές Χρημάτων

  Η επεξεργασία των επιστροφών προϊόντων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την άφιξή τους στην αποθήκη μας. Σε περιόδους αιχμής μπορεί να χρειαστούν έως 7 εργάσιμες ημέρες. Μόλις η επιστροφή των προϊόντων γίνει δεκτή το επιστρεφόμενο ποσό πιστώνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική αγορά από το eShop.

  Ο χρόνος που χρειάζεται για την επιστροφή των χρημάτων σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.

 • Οδηγίες Επιστροφής

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2610 436 600, είτε με email στο sales@vast.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας, την αιτιολογία επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας του προϊόντος
  2. Εντός μιας εργάσιμης ημέρας από το τηλεφώνημα ή το email σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, δίνοντάς σας οδηγίες για το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ σε εσάς και για το πώς θα μας στείλετε το πακέτο σας
  3. Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στην ACS Courier. Η διεύθυνση επιστροφής που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι η ακόλουθη:
   Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 165 & Ιλισσού
   Πάτρα
   Τ.Κ. 26442
   Τηλέφωνο: 2610 436600
  4. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή της αξίας του